Karen Hjort, ny underviser på Fantasia

Min baggrund:
Jeg har arbejdet som pædagog siden 1981 med børn i alderen 2 1/2 - 12 år og har gennem alle årene arbejdet med mange forskellige kreative processer med børnene. Nogle af dem har været fremstilling af hånddukker, teaterdukker, håndlavet papir med brug af naturmaterialer, papmache dyr og figurer, collager, keramik, teaterforestillinger med fokus på manuskript og instruktørrollen, sange og sanglege.
Jeg skriver og fortæller gerne og har sammen med min husbond skrevet og været med til at skabe en børnebog med cd med sange. Så jeg er kendt med mange former for skabende processer og finder stor glæde ved at se barnets naturlige glæde, når fantasien får lov at blomstre i fordybelsen.
Derfor kan jeg tilbyde børn i Randers Kommune, Langå at besøge workshoppen i efterårsferien, hvor jeg sammen med Kirsten Haslund vil lave et teaterdukke værksted, hvor du kan fremstille din egen sjove, skøre, søde, grusomme, fantastiske teaterdukke af forskellige spændende genbrugsmaterialer.
Sidst i august kan du få en forsmag på denne workshop i forbindelse med Bredgade arrangementet, hvor Fantasia laver en performance. Jeg glæder mig til at møde dig/ jer i efterårets workshop. Du kan evt. Tage din gode ven eller veninde med, så bliver det lidt sjovere - og måske kan der blive en lille teaterforestilling ud af arbejdet med teaterdukkerne?
Med venlig hilsen
Karen Hjort

Der er ikke indlagt nogen video