Man er velkommen til at ringe til mig med spørgsmål eller ønske om tilmelding: mobil 23349909, tilmelding kan også ske via hjemmesiden.

Min undervisning og baggrund

Jeg er uddannet lærer med liniefag i musik og billedkunst. Som barn var jeg så heldig at få indblik i både musik og kunst, samt at opdage glæden ved at skabe noget selv! Jeg har fået meget, som jeg gerne vil give videre! Jeg er desuden også uddannet Steinerlærer, bachelor i Æstetik og Kultur samt psykoterapeut. Jeg har en del års erfaring i undervisning af børn i billedkunst, både fra skoler og tidligere åbent værksted. Jeg har deltaget i kurser og anden undervisning i billedkunst siden seminariet. Startede Fantasia sammen med Hallveig Hansdottir.

Jeg går op i at støtte den enkelte elev i at finde og udvikle sin egen stil indenfor billeder. Det skal gerne være både inspirerende, sjovt, udfordrende og hyggeligt at være på holdet. Man skal kunne lære noget og fordybe sig. Lære noget om at SE, at bruge materialer, vælge fremgangsmåder, have sans for komposition, proportion, farvesammensætning, stregføring osv.

Men så er der også en hel del andet, den enkelte måske får ud af undervisningen personligt plan, f.eks. Sans for skønhed, at kunne se nye muligheder og tro på sig selv! Intet under vi kommer til at tale sammen om en hel forskelligt, mens der arbejdes og hygges!

Næste sæson tilbyder jeg videre gående hold for ca. 11- 15 årige , onsdag klokken 16.18.  Desuden tilbyder jeg keramik på  Munkholmskolen klokken 16-18 . Muligvis 1-2 pladser ledige.