Man er velkommen til at ringe til mig med spørgsmål eller ønske om tilmelding: mobil 23349909, tilmelding kan også ske via hjemmesiden.

Min undervisning og baggrund

Jeg er uddannet lærer med liniefag i musik og billedkunst. Som barn var jeg så heldig at få indblik i både musik og kunst, samt at opdage glæden ved at skabe noget selv! Jeg har fået meget, som jeg gerne vil give videre! Jeg er desuden også uddannet Steinerlærer, bachelor i Æstetik og Kultur samt psykoterapeut. Jeg har en del års erfaring i undervisning af børn i billedkunst, både fra skoler og tidligere åbent værksted. Jeg har deltaget i kurser og anden undervisning i billedkunst siden seminariet. Startede Fantasia sammen med Hallveig Hansdottir.

Det skal gerne være både inspirerende, sjovt, udfordrende og hyggeligt at være på holdet. Man skal kunne lære noget og fordybe sig. Lære noget om at SE, at bruge materialer, vælge fremgangsmåder, have sans for komposition, proportion, farvesammensætning, stregføring osv. Man kunne kalde det: Indføring i billedsproget, hvilket jo også betyder bedre at kunne forstå ANDRES billeder. Noget af det vigtigste er nok, hvis den enkelte kan nå til at værdsætte sit eget billedudtryk ,engagere sig i det og samtidig turde eksperimentere og lege med det! En del børn har udpræget talent for billedkunst, og ligesom andre talenter, skal det "fodres" og bruges. Målet er at elever kan arbejde selvstændigt i valg af udgangspunkt, materialer og teknikker, derfor består undervisningen især i at de får lejlighed til at opleve mange forskellige muligheder. Det er min erfaring at uden input, vil børns kunstneriske udvikling ofte stagnere.

Men så er der også en hel del andet, den enkelte måske får ud af undervisningen  på det personlige plan, f.eks. sans for skønhed, at kunne se nye muligheder og lære sig selv bedre at kende.  Intet under vi kommer til at tale sammen om en hel det forskelligt, mens der arbejdes og hygges!

eget maleri