Keramik på Munkholmskolen

Fra ni år, også børn fra andre skoler kan tilmelde sig!

På holdet får eleverne mulighed for at afprøve flere forskellige teknikker til formning og dekorering af ler, Kirsten kommer med forslag og hjælper med gennemførelsen af elevernes egne ideer, tingene bliver brændt og oftest også glaserede.Der laves figurer, skrin, smykker, lysestager, krukker, skåle kopper osv. se i øvrigt menupunkt "underviser Kirsten Haslund.

tirsdag 15-17 i Munkholmskolen billedkunstlokale, pris 750 kr. for tolv gange to timer inklusiv materialer. Starter igen tirsdag 1. september 2020, tilmeld gerne nu!

planer for fremtiden

Vi arbejder på at få etableret værksted i Langå, som kan bruges af byens borgere og drives af en interessegruppe. Vi håber at Fantasia også kan få hjemsted der. Vi har kig på kælderen i bygningen overfor kulturhuset. Vil du gerne være med, kan du meddele din interesse til Kirsten, som så vil skrive dig ind på listen over interesserede og henvende sig til dig, når det for alvor er i støbeskeen.