Nyt hold 6-11 år

Kirsten tilbyder nyt hold for ca. 6-11 år mandag klokken 16-18, start 3. september 2018. Vi vil bruge både fantasi og iagttagelse til at få gang i mange slags materialer. Der vil være fælles oplæg, som er beregnet på at eleverne får erfaringer med farvevalg, form, komposition mv. på en legende og eksperimenterende måde.

Når vejret tillader, vil vi også gå udenfor, ligesom det kan hænde, vi aflægger besøg f.eks. i Galleri Ådalen, for at se voksne værker.

Faste hold løber normalt over tolv gange to timer, der holdes lukket på skolernes fridage.

Fantasias år har to sæsoner med start hhv. august og januar.

Keramik på Munkholmskolen

Fra ni år, også børn fra andre skoler kan tilmelde sig!

På holdet får eleverne mulighed for at afprøve flere forskellige teknikker til formning og dekorering af ler, Kirsten kommer med forslag og hjælper med gennemførelsen af elevernes egne ideer, tingene bliver brændt og oftest også glaserede.Der laves figurer, skrin, smykker, lysestager, krukker, skåle kopper osv. se i øvrigt menupunkt "underviser Kirsten Haslund.

tirsdag 15-17 i Munkholmskolen billedkunstlokale, pris 650 kr. for tolv gange to timer inklusiv materialer.

starter igen tirsdag 4. september 2018

Onsdagshold Minimalerne

Onsdag klokken 16-18 .Holdet er for deltagere, som er fyldt 12 år,  har lyst til at fordybe sig og mod på at prøve noget nyt.

Fokus på at gå ind i kreativ proces og undervejs forholde sig mere bevidst til valg og fravalg af virkemidler.

Der arbejdes med især tegning og maleri både gennem iagttagelse og ren fantasi, samt ved at bruge forskellige materialer. Vi forholder os til stilarter, komposition, farvevalg, stregføring, form og flade mv. Også f.eks. tryk, collage og "skulptur" kan indgå. Målet er at finde sit personlige udtryk.

Efter ønske fra deltagere mødes holdet HVER ANDEN onsdag

( lige uger)! Gruppen forventes at udstille forskellige steder.

Starter igen onsdag 5. september