Keramik på Munkholmskolen

Nu også for forældre! Der har længe deltaget enkelte voksne og det har fungeret fint. Man behøver selvfølgelig ikke at have forældre med, blot man er mindst ni år.

På holdet får eleverne mulighed for at afprøve flere forskellige teknikker til formning og dekorering af ler, man kan i høj grad følge sine egne ideer. Brug af forskelligt ler. farver og glasur.  Der laves figurer, skrin, smykker, lysestager, krukker, skåle kopper osv. tanken er også at prøve sølvler til smykker i kommende sæson. Se i øvrigt menupunkt underviser Kirsten Haslund.

tirsdag 15-17 i Munkholmskolen billedkunstlokale, pris: Voksne 850 kr.,børn  750 kr. for tolv gange to timer inklusiv materialer. Starter igen tirsdag 7. september 2021, tilmeld via mail her fra siden, kirstenhaslund@hotmail.com eller 23349909!

planer for fremtiden

Vi arbejder på at få etableret værksted i Langå, som kan bruges af byens borgere og drives af en interessegruppe. Vi håber at Fantasia også kan få hjemsted der. Vi har kig på kælderen i bygningen overfor kulturhuset. Vil du gerne være med, kan du meddele din interesse til Kirsten, som så vil skrive dig ind på listen over interesserede og henvende sig til dig, når det for alvor er i støbeskeen.