Mandag 6-11 år

Nyt begynderhold:Mandag klokken 16-18, start mandag 2. september 2019. Vi vil bruge både fantasi og iagttagelse til at få gang i mange slags materialer. Der vil være fælles oplæg, som er beregnet på at eleverne får erfaringer med farvevalg, form, komposition mv. på en legende og eksperimenterende måde.

Når vejret tillader, vil vi også gå udenfor, ligesom det kan hænde, vi aflægger besøg f.eks. i Galleri Ådalen, for at se voksne værker.

Kulturhuset Langå, Fantasias lokale i Kulturhjørnet

12 gange 2 timer inklusiv materialer 750 kr.

Keramik på Munkholmskolen

Fra ni år, også børn fra andre skoler kan tilmelde sig!

På holdet får eleverne mulighed for at afprøve flere forskellige teknikker til formning og dekorering af ler, Kirsten kommer med forslag og hjælper med gennemførelsen af elevernes egne ideer, tingene bliver brændt og oftest også glaserede.Der laves figurer, skrin, smykker, lysestager, krukker, skåle kopper osv. se i øvrigt menupunkt "underviser Kirsten Haslund.

tirsdag 15-17 i Munkholmskolen billedkunstlokale, pris 750 kr. for tolv gange to timer inklusiv materialer. Starter igen tirsdag 3.september 2019