Mandag 6-11 år

Mandag klokken 16-18, start 3. september 2018. Vi vil bruge både fantasi og iagttagelse til at få gang i mange slags materialer. Der vil være fælles oplæg, som er beregnet på at eleverne får erfaringer med farvevalg, form, komposition mv. på en legende og eksperimenterende måde.

Når vejret tillader, vil vi også gå udenfor, ligesom det kan hænde, vi aflægger besøg f.eks. i Galleri Ådalen, for at se voksne værker.

Dette hold fortsætter mandag 7. januar januar 2019. Pris 2019 for 12 gange 2 timer inklusiv materialer 750 kr.

Faste hold løber normalt over tolv gange to timer, der holdes lukket på skolernes fridage.

Fantasias år har to sæsoner med start hhv. august og januar.

Keramik på Munkholmskolen

Fra ni år, også børn fra andre skoler kan tilmelde sig!

På holdet får eleverne mulighed for at afprøve flere forskellige teknikker til formning og dekorering af ler, Kirsten kommer med forslag og hjælper med gennemførelsen af elevernes egne ideer, tingene bliver brændt og oftest også glaserede.Der laves figurer, skrin, smykker, lysestager, krukker, skåle kopper osv. se i øvrigt menupunkt "underviser Kirsten Haslund.

tirsdag 15-17 i Munkholmskolen billedkunstlokale, pris 750 kr. for tolv gange to timer inklusiv materialer.

Onsdagshold

Nu er der tilbud om et nyt hold for de "større" til januar 2019: ca.9-13 år

Der arbejdes med især tegning og maleri både gennem iagttagelse og ren fantasi, samt ved at bruge forskellige materialer. Vi forholder os til stilarter, komposition, farvevalg, stregføring, form og flade mv. Også f.eks. tryk, collage og "skulptur" kan indgå. Målet er at finde sit personlige udtryk.

Maleriet er malet på det tidligere onsdagshold, hvor vi havde tema om nordiske guder, det forestiller Loke.

Onsdag klokken 16-18

Pris 750 kr.