Fantasia er en kunstskole
( billedskole) primært for børn og unge, skolen har indtil videre modtaget nogen støtte fra Randers Kommune, desuden lægges meget frivilligt arbejde, som muliggør den forholdsvist lave deltagerpris. Vi lægger vægt på et alsidigt udvalg af gode materialer.

Praktisk information

Tilmelding : Direkte til underviser eller via "kontakt" her på siden. Opgiv venligst fulde navn, navn og alder på kommende elev, mobilnummer og mailadresse, tak!

Et fast hold løber normalt over tolv gange to timer , se pris ved de enkelte hold , der vil også komme særlige tilbud om korte kurser, f.eks. i sommerferien.

Betaling: bedes foretaget til foreningens konto i Langå Sparekasse.9283 0000291870 . Opgiv venligst navn på elev, der betales for!

Betaling normalt inden holdstart

Nyt fra Fantasia

Sommerkursus i uge 28 (8.-12. juli)med mulighed for fordybelse i tegning og maleri, meget vil foregå udendørs. Der vil være tilbud om opfølgning senere på året. Klokken 13-16 , tilbud om opfølgende weekend kurser senere på året. Pris 500 kr., tilmelding til Kirsten Haslund 23349909 eller kirstenhaslund@hotmail.com

Gratis workshop/ Livets Vand

Den 11. juni kommer eventen Livets Vand til Langå, dvs. en flok performere fra Hakkehuset i Silkeborg kommer sejlende til os , det foregår klokken 17-20. Forud for dagen er der workshop for børn 18. og 19. maj, begge dage klokken 11-15, hvor vi skal støbe ansigter i gips, som skal lægges langs åen, sammen med billedpædagog Jonna Bødskov. Værkerne vil indgå i vandreforestillingen.Det er gratis at deltage, max ti deltagere, så hvis du gerne vil være med, tilmeld dig til Kirsten på tlf. 23349909! NB: Der er IKKE tale om at støbe masker!