Har du ønsker, forslag, ideer? Kontakt os!

Praktisk information

Tilmelding : Direkte til underviser eller via "kontakt" her på siden. Opgiv venligst fulde navn, navn og alder på kommende elev, mobilnummer og mailadresse, tak!

Et fast hold løber normalt over tolv gange to timer , se pris ved de enkelte hold , der vil også komme særlige tilbud om korte kurser, f.eks. i sommerferien.

Betaling: bedes foretaget til foreningens konto i Langå Sparekasse.9283 0000291870 . Opgiv venligst navn på elev, der betales for!

Betaling normalt inden holdstart

Nyt fra Fantasia

Fantasias nye underviser Katrine Lyck har lavet dette eksempel på monotryk og maleri. Vi fejrer Fantasias TI ÅR (!) med et spændende kursus i dette, hvor alle nuværende og tidligere elever i Fantasia vil få stor rabat! Men kurset er for alle interesserede, også voksne! Mere info snarest muligt!