Fantasia er en kunstskole
( billedskole) primært for børn og unge, skolen har indtil videre modtaget nogen støtte fra Randers Kommune, desuden lægges meget frivilligt arbejde, som muliggør den forholdsvist lave deltagerpris. Vi lægger vægt på et alsidigt udvalg af gode materialer.

Praktisk information

Tilmelding : Direkte til underviser eller via "kontakt" her på siden. Opgiv venligst fulde navn, navn og alder på kommende elev, mobilnummer og mailadresse, tak!

Et fast hold løber normalt over tolv gange to timer , se pris ved de enkelte hold , der vil også komme særlige tilbud om korte kurser, f.eks. i sommerferien.

Betaling: bedes foretaget til foreningens konto i Langå Sparekasse.9283 0000291870 . Opgiv venligst navn på elev, der betales for!

Betaling normalt inden holdstart

Nyt fra Fantasia

Sommerkursus i uge 28 med mulighed for fordybelse i tegning og maleri, meget vil foregå udendørs. Der vil være tilbud om opfølgning senere på året. Klokken 13-16 alle hverdage i ugen, tilbud om opfølgende weekend kurser senere på året. Pris 500 kr., tilmelding til Kirsten Haslund 23349909 eller kirstenhaslund@hotmail.com

Spændende event i Langå for alle!

Den 11. juni kommer eventen Livets Vand til Langå, det bliver både sjovt, spændende og interessant!Forud for dagen skal der skabes et kunstværk til Langå sammen med en kunster, folk i alle aldre er velkomne til at deltage! Mere info senere, men allerede nu, kan du kontakte Kirsten, som er kontaktperson i Langå for særligt kunstprojektet. der kan også bidrages til eventen på mange andre måder! Snart vil der fremgå mere om eventen her, på Fantasias facebookside og på Langås facebookside.