Praktisk information

Tilmelding : Direkte til underviser eller via "kontakt" her på siden. Opgiv venligst fulde navn, navn og alder på kommende elev, mobilnummer og mailadresse, tak!

Et fast hold løber normalt over tolv gange to timer , se pris ved de enkelte hold , der vil også komme særlige tilbud om korte kurser, f.eks. i sommerferien.

Betaling: bedes foretaget til foreningens konto i Langå Sparekasse.9283 0000291870 . Opgiv venligst navn på elev, der betales for!

Betaling normalt inden holdstart

Nyt fra Fantasia

Lyst til at prøve Fantasia: Der starter igen keramik på Munkholmskolen, der er et weekend kursus for dig, der gerne vil tegne og male noget mere 28-29 september klokken 13-16 pris 400 kr., se mere under "korte kurser", samt gratis aktivitet:"Leg med Skygger" under Børne Kultur Ugen torsdag den 17. oktober klokken 14-16!

Korte Kurser

Weekend kursus: Få nogle "fif" og ideer til at tegne, male med akryl og blande forskellige materialer. Efter ønske kan der arrangeres opfølgende weekender, hvor vi også kan se på det, du har lavet i mellemtiden for dig selv. For større børn. Foregår mest i Fantasias lokale i Kulturhuset Langå, pris 400 kr. alt inklusive, lørdag- søndag 28.-29. september klokken 13-16 tilmelding til Kirsten på tlf. 23349909

Leg med skygger: Skyggeteater, lidt fortælling, tegning af skygger mm. For ca. 6-8 år, deltagelse gratis, men tilmelding nødvendig til Kirsten.