Har du ønsker, forslag, ideer? Kontakt os!

Nyt fra Fantasia

Fantasias nye underviser Katrine Lyck har lavet dette eksempel på monotryk og maleri. Vi fejrer Fantasias TI ÅR (!) med et spændende kursus i dette, hvor alle nuværende og tidligere elever i Fantasia kan komme med for halv pris ligesom alle børn og medhjælpere i Fantasia: 150 kr., øvrige  voksne 300 kr.  Kurset afholdes 14-15.marts, begge dage klokken 10-13.30, i kælderen Bredgade 8a, 8870 Langå. Tilmelding til Kirsten via kontaktsiden her eller på 23349909. Medbring selv frokost, materialer vil være til rådighed, dog må man gerne medbringe f.eks. farvekridt eller andet, man ønsker at bruge. Betaling til konto bekræfter tilmelding, senest 1/3 af hensyn til indkøb af materialer tak! Se menupunkt underviser Katrine for mere info!

billede fra tidligere workshop med Katrine

Betaling for kurser, med mindre andet er angivet:  på Fantasias konto i langå Sparekasse 9283 0000291870, husk at opgive navn !

Eventyrlige billeder

Kirsten inviterer børn og voksne til fælles hygge omkring eventyrfortælling og billedmageri : Eventyr trives i den mørke tid, Kirsten vil fortælle og give ideer til hvordan billeder kan skabes ud fra eventyret. Foreløbig planlagt til søndag den 26.januar samt 2. og 9. februar klokken 14-16 i Fantasias lokale Kulturhuset Langå. Pris for deltagelse 50 kr. pr. deltager. (kontant eller mobil pay på dagen)Tilmeld til kirsten på 23349909 inden, ellers er døren måske lukket! Se punktet underviser Kirsten for mere info!

påskeworkshop med Karen

Kreativ påskeworkshop med anvendelse af natur- og genbrugsmaterialer: Voksne og børn kan i fælleskab få en rar oplevelse af at skabe deres egne sjove, skøre påskefugle eller kyllinger ved hjælp af aviser, malertape, limpistol og akrylmaling til at forme materialerne under Karens vejledning. For mere info se menupunkt underviser karen! ( Tryk på "mere" for at se punktet!)

Foregår lørdag 28.marts klokken 10-13 i Fantasias lokale, Kulturhuset Langå.

Pris 150 kr. pr. for et barn og en voksen- 50 kr. for hvert barn derudover, dvs. eks. 200 kr. for to børn og en voksen.inklusiv materialer.

Tilmelding og betaling til Fantasia senestt 25/3 , begrænset deltagerantal, så først til mølle!

Se punktet underviser Karen for mere info!