Fantasia er en kunstskole primært for børn og unge, skolen har indtil videre modtaget nogen støtte fra Randers Kommune, desuden lægges en del frivilligt arbejde, som muliggør den forholdsvist lave deltagerpris. Vi lægger vægt på et alsidigt udvalg af gode materialer.

Praktisk information

Tilmelding : Direkte til underviser eller via "kontakt" her på siden. Opgiv venligst fulde navn, navn og alder på kommende elev, mobilnummer og mailadresse, tak!

Et fast hold løber normalt over tolv gange to timer , se pris ved de enkelte hold

Betaling: bedes foretaget til foreningens konto i Langå Sparekasse.9283 0000291870 . Opgiv venligst navn på elev, der betales for!

Betaling normalt inden holdstart

Nyt onsdagshold fra januar 2019

Er du ca. mellem 10 og 13 år og vild med at lave billeder? Vi tilbyder nyt hold fra januar 2019 onsdag klokken 16-18,pris 750 kr.Underviser Kirsten Haslund.

Maleriet er malet på det tidligere onsdagshold, da vi havde tema om nordiske guder, det forestiller Loke.Vi vil også  på det nye hold både tegne og male efter iagttagelse og fantasi, hvor målet er at finde sine egne måder, at udtrykke sig på. Meget vil være op til deltagernes egne ønsker! Interesseret? Så giv gerne besked allerede nu, send mail eller sms til Kirsten!

Julehygge i Fantasia

Mandag den 3. december klokken 16-18 er børn og deres bedster, forældre og søskende inviteret til at lave julepynt, spise julegodter, høre historie og synge julesange, pris pr. deltager 50 kr., som medbringes, tilmeld til Kirsten på telefon 23349909