Holdstart for alle tilmeldte ( også de, som ellers var tilmeldt mandag)
ONSDAG den FEMTENDE september klokken 16 i Kulturhuset Langå, meget muligt vi går ud , så sørg for at være der til tiden, hvis du vil med!

naturens inspiration

Denne trold er en ÆGTE skovtrold! Der er SÅ meget at få øje på og lade sig inspirere af ude i naturen- ja såmænd også inde i byen-. det nye onsdagshold vil blive inviteret derud ligesom Kirsten forventer igen i 2022 at invitere til SOMMERSKOLE , hvor vi med udgangspunkt på Skovkrogen 1 går i Langå Egeskov mv og lader os inspirere!

Onsdag i Kulturhuset Langå

Tegning, maleri, tryk, collage og brug af forskellige materialer til bl.a. former og figurer. Eventyr, musik og meget andet til fantasien samt iagttagelse. 4-7 deltagere mellem 6 og 11 år. Formål er at opøve evner til at skabe kunstnerisk: At kunne SE , at kunne håndtere redskaber og materialer, at kunne vælge, at opleve grundlæggende forhold omkring farver, former, komposition mv. og at værdsætte egne værker nok til at arbejde med dem og gøre dem færdige!

pris 750 kr. for tolv gange to timer inklusiv materialer

starter onsdag den 15. september 2021 .

betalings oplysninger

Betaling for faste kurser, med mindre andet er angivet:  på Fantasias konto i langå Sparekasse 9283 0000291870, husk at opgive navn !

Betaling går til indkøb af materialer og redskaber!

keramik på Munkholmskolen

Tirsdag klokken 15-17 i billedkunstlokalet, Munkholmskolen i Stevnstrup.

Starter tidligst igen  2022,- det afhænger især af,om vi får gang i keramikværksted i Langå. Man kan under alle omstændigheder blive skrevet op som interesseret i keramik undervisning og derved få direkte besked, når der er mulighed for dette!

NB tilbuddet gælder nu også forældre sammen med børn! Pris for voksne til september 850 kr.

Betalingen bruges til indkøb af ( dyre) materialer, hvor vi jo gerne vil have et godt udvalg. F.eks. planer om indkøb af sølvler til smykker! Glas til smeltning i ler, diverse glasurer, lerfarver og universalfarver, forskelligt lertøjs og stentøjsler.

Læs mere under menupunktet "keramik"